Ελληνικά (ΕΛ)English (UK)

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται στο librarybooks.grγίνονται με την χρήση του πρωτοκόλλου ασφαλείας SSL (SecureSocketsLayer) που είναι η πιο σίγουρη πλατφόρμα για on-lineεμπορικές συναλλαγές σήμερα.

Tο πρωτόκολλο SSLκρυπτογραφεί όλες τις προσωπικές πληροφορίες (αριθμός κάρτας, όνομα, διεύθυνση) ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν και να μεταβληθούν κατά τη μεταφορά τους στο internet. Όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται, προστατεύονται από ειδικό λειτουργικό που εξακριβώνει αυτόματα εάν τα δεδομένα έχουν παραποιηθεί κατά την μεταφορά.

Το πρωτόκολλο SSLαποτελεί την παγκόσμια σταθερά για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων στους χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ χρηστών και δικτυακών εξυπηρετητών (webservers).

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Το librarybooks.grδεσμεύεται να προστατεύει και να περιορίζεται μόνο σε νόμιμη επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του. Η συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία (ν.2472/1997), την εθνική και κοινοτική νομοθεσία και τις σχετικές αποφάσεις και πράξεις των αρμοδίων αρχών.

facebook page
εκπτωση

Newsletter

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας

       Εταιρία

      Χρήσιμες Πληροφορίες

      Βοήθεια

Eurobank PaySafe